0515 - 55 95 89

Grondverzet en Infra

Informeer naar de mogelijkheden

Grondverzet en Infra

Informeer naar de mogelijkheden

Grondverzet en Infra

informeer naar de mogelijkheden

Grondverzet en Infra

Dankzij onze jarenlange ervaring is ons bedrijf uw ideale partner op gebied van grond- en waterwerken. Onze werkzaamheden variƫren van het bouwrijpmaken en egaliseren van terreinen, het graven of uitbaggeren van een waterweg tot het plaatsen van stuwen en dammen. Het aanbrengen van drainage, riolering en erfverharding, behoren ook tot onze werkzaamheden.

De grondverzetmachines bestaan uit, rupskranen, mobiele- en midikranen, kranen met lange giek, tractoren en dumpers en shovels. De machines kunnen worden uitgerust met trilblokken en diverse soorten kantelbakken en sloophamers en sorteergrijpers, etc. 

Met deze professionele machines en vakbekwame en flexibele medewerkers verrichten wij alle voorkomende grondverzet werkzaamheden zoals:

Grondwerk

Ons bedrijf beschikt over goed onderhouden en gekeurde machines, geschikt voor elk project, van klein tot groot. Ook voor transport van o.a. zand en grond hebben  wij diverse dumpers van 10 m2 en 12 m2  beschikbaar.

Baggeren

Baggerwerkzaamheden in een baggerdepot. Het uitdiepen van een vaart of haven. Overtollige bagger kunnen wij opvangen in de beun in het schip en/of afvoeren per as. Of zo gewenst verwerken op eigen terrein of in een baggerdepot.

Stuwen, inlaten en gemalen

 

 

Riolering, kabels en leidingen

Mantelbuizen voor elektrische laadpalen. Het plaatsen van riolering (put). Verwijderen van oude gasleidingen. Aanleg van stroomkabels.

Vraag vrijblijvend een offerte aan! Contact