0515 - 55 95 89

Atsma Grond- en Waterwerken

Een enthousiast en vakkundig team is u graag van dienst

Over ons

Atsma Grond- en Waterwerken is een dynamisch bedrijf, opgericht in 1963. Het bedrijf is gevestigd in het Friese Merengebied, nabij Sneek. Naast het werk wat wij van oorsprong uitvoeren in de agrarische sector, bestaat onze hoofdactiviteit uit het verrichten van werkzaamheden in de Grond-, Weg- en Waterbouw sector.


Ons team bestaat uit gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers die volledig gespecialiseerd zijn in het verlenen van een complete service op het gebied van grondverzet en waterbouwkundige werken. We adviseren onze klanten en zorgen voor alle benodigde materialen om diverse constructies te realiseren.
U kunt ook bij ons terecht voor de levering van zand, grond, rij- en betonplaten.

Onze opdrachtgevers variëren van gemeenten, provincies en waterschappen tot aannemersbedrijven, projectbureaus, projectontwikkelaars en uiteraard agrariërs en particulieren.

Bij Atsma Grond- en Waterwerken staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom zijn we gecertificeerd volgens het kwaliteitsmanagementsysteem NEN-EN-ISO 9001:2015.
Daarnaast hebben we VCA** en FSC certificeringen behaald en beschikken we over het CO2 prestatieladder certificaat niveau 5.

Bovendien zijn we erkend door het SBB (Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) als leerbedrijf, waar we jonge talenten de kans bieden om zich te ontwikkelen in ons vakgebied.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Een enthousiast en vakkundig team is u graag van dienst!

Vraag vrijblijvend een offerte aan! Contact