0515 - 55 95 89

Aanleg van complete jachthavens

Inclusief water en stroom voorziening

Oeverconstructies

Van hout, kunststof, staal of beton

Kunstwerken

Waterbouwkundige werken

Wij zijn gespecialiseerd in het verlenen van een complete service op het gebied van waterbouwkundige werken. Wij adviseren onze klanten en leveren ook alle materiaal voor de realisatie van diverse damwandconstructies. In hout, kunststof, beton of staal. Van het ontwerpen en aanvragen van vergunningen tot het compleet aanbrengen en onderhouden.

De werkzaamheden kunnen wij zowel vanaf de walkant uitvoeren als vanaf het water. Ons machinepark bestaat uit modern en gekeurd materieel. Alle rups-, mobiele- en midikranen kunnen worden uitgerust met trilblokken voor het plaatsen van damwand in hout, kunststof, staal en beton. Verder beschikken we over een vacuümunit voor het plaatsen van damwanden. Voor de uitvoering van de werkzaamheden wordt veelal gebruikt gemaakt van werkschepen.

Met dit professionele werkmaterieel en vakbekwame, flexibele medewerkers verrichten wij alle voorkomende waterbouwkundige werkzaamheden.

Oeverconstructies

Oeverbescherming is mogelijk in hout, kunststof, staal of beton.

Damwand of paal/schot beschoeiing van duurzaam FSC® hardhout behoort tot de mogelijkheden. De houtsoorten die wij gebruiken zijn voorzien van het FSC® keurmerk voor duurzaam bosbeheer.

 

Damwand van kunststof

Kunststof damwand is een goed alternatief voor houten damwand. Het damwand is leverbaar in verschillende soorten en typen kunststof.

 

Damwand van staal

Bij hoge gronddruk wordt stalen damwand (of betonnen damwand) toegepast. Door middel van een sterkteberekening kan bepaald worden of dit noodzakelijk is.

 

Betonnen damwand

Bij een grote kerende hoogte wordt betonnen damwand (veer en groef) of staal toegepast. Betonnen damwand kan worden voorzien van een kunststof deksloof of een houten gording.

 

Steigers, vlonders en terrassen

Walsteigers, vingersteigers, drijvende steigers, van hout of kunststof.

De steigers kunnen geplaatst worden met betonnen palen en een (hard)houten of kunststof opbouw.

Aanleg van complete Jachthavens en schiphuizen

Realisatie van complete jachthavens, inclusief stroom- en watervoorziening en de bouw van schiphuizen.

Bruggen en remmingwerken

Bruggen met palen van beton of hout. Met kunststof opbouw of van hout.

Fiets- en loopbruggen, landbouwbruggen. Remming- en geleidewerken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan! Contact